FamilieXpeditie BIG Bonaire

Merk je dat je kinderen veel uitdaging nodig hebben en dat je alle zeilen bij moet zetten om ze voldoende input te bieden?

Zouden jij en/of je kind graag leuke mensen ontmoeten waarbij jullie jezelf kunnen zijn?  

Heb je het gevoel dat je tegen de stroom in moet roeien om als ouder te doen wat goed is voor je kind en wil je meer grip krijgen op hoe je je kind de sturing en steun kunt bieden die het nodig heeft?

Onze FamilieXpeditie BIG Bonaire voor gezinnen met hoogbegaafde kinderen bieden de mogelijkheid om even te ontsnappen uit de dagelijkse beslommeringen. Samen met je gezin doe je verrijkende ervaringen op en geef je je gezin een positieve boost.

We organiseerden van 16 tot en met 20 oktober 2017 de FamilieXpeditie BIG Bonaire.
Volg de link naar de website: http://www.familiexpeditie.nl

Het team:

Ons team bestaat uit Anita Wuestman. Marijke Schekkerman, Astrid Loontjens en Marieke van der Zee. We zijn alle 4 ECHA-specialist in Gifted Education en hebben onteam Bonaireze zeer verschillende expertise gebundeld. Samen ervaren we de kracht van elkaar aanvullende en versterkende kennis en ervaring.

Anita Wuestman is eigenaar van Hoog-begaafd.nl en oprichter van Stichting Squibs, een Gifted Youth Peer Community. Zij ontving de Mensa Onderwijs Award 2015 voor haar bijdrage aan het realiseren van een uitnodigende en uitdagende leeromgeving voor hoogbegaafde kinderen en jongeren binnen én buiten school. Ze is gespecialiseerd in motivatie-ontwikkeling en trainer van teams op het terrein van onderzoekend en ontwerpend leren.

Marijke Schekkerman is eigenaar van De Begaafden Wijzer en oprichter van stichting PRET in Weesp, een hobbyclub programmeren, robotica en technologie. Ze richt zich vooral op de professionalisering van leerkrachten, en IB-ers met betrekking van onderwijsaanpassingen voor (hoog)begaafde kinderen. Marijke is gespecialiseerd in onderzoekend ontwikkelen van werk- en leervaardigheden.

Astrid Loontjens is eigenaar van iXi-je en HB-leerkracht in het basisonderwijs. Ze is gecertificieerd trainer van Braingym en van Snel leren = leuk leren. Ze is gespecialiseerd in het stimuleren van de sociaal-emotionele ontwikkeling. Dagelijks begeleidt ze (hoog)begaafde leerlingen vanuit diverse plusklassen en vanuit iXi-je biedt ze een gevarieerd naschools aanbod aan.

Marieke van der Zee is eigenaar van Buro Mare en schrijver van het succesvolle ebook en de blogs van “Help! Mijn kind is hoogbegaafd”. Als psycholoog, counselor en gecertificeerd oudertrainer is ze gespecialiseerd in non-conventionele manieren van opvoeden die goed aansluiten bij de aard van hoogbegaafde kinderen. Marieke heeft honderden ouders van hoogbegaafde kinderen getraind en gecoacht om hun balans te hervinden. Daarnaast coacht ze volwassenen om hun eigen weg  te vinden in het leven die beter past en waarbij ze zich gelukkig voelen.

 

juni 29th, 2016 by Anita Wuestman